• head_banner

Hvilke problemer bør vi være oppmerksomme på ved bruk av elektrisk styrt dimmeglass?

Hvilke problemer bør vi være oppmerksomme på ved bruk av elektrisk styrt dimmeglass?

Utseendet til dimmeglasset kan justere strømmen og spenningen for å fullføre behovet for åpenhet eller opasitet, og redefinere stilen til arkitekturen, kjøpesentrene, hjemmet, interiørindustrien. Nå, dimming glass i vår tid er veldig mye brukt, dette er et resultat av utviklingen av The Times, vi kan oppleve mye teknologi for å bringe bekvemmelighet til livet, men i den vanlige applikasjonen er det fortsatt noen vi må betale mer oppmerksomhet til. FølgendeAgsitech glassforedlingsselskapvil ta deg til å ha en dybdeforståelse.

Dimmende glasspartisjon er faktisk et laminert glass, bruken avlaminert glassprosessen, den dimmende flytende krystallfilmen plassert i midten av de to lagene av glass etter høy temperatur og høytrykksbinding, er en ny type spesielle glasspartisjonsprodukter, flytende krystall dimmingsfilm i kraften og ingen kraft til å danne forskjellige visuelle effekter , med fordelene med vanlig glass og elektroniske gardiner.

68de4a74bcfdf029f5fa8b0dcb4b30510713196d

1. Åpenhet og kontroll for å beskytte personvernet.

Det dimmede glasset kan styres med en fjernkontrollbryter for å kontrollere glassets gjennomsiktighet. Beskytt pasientens personvern ved behandling av pasienter i konsultasjonsrommet på sykehuset. Mottak og forhandling av kunder i VIP-rommet til banken kan også reflektere viktigheten av banken.

bf55c788077d64195ac33276831f343a966709ce

2. Effektiv interferens mot støyisolering.

Dimming av glass kan effektivt blokkere ekstern støy, og har bedre antistøyeffekt ennvanlig glass. Forretningsmottak og forhandling i konferanserom og kontorer kan ikke bare spille en personverneffekt, men også holde miljøet stille; Under passende lysforhold, bruk av høyoppløselige projektorer for å projisere det på det intelligente dimmende glasset, med utmerkede bildeeffekter, for å oppnå multi-touch, konferanseroms projeksjonsskjerm for rapportering, selskapets utstillingshall for å holde aktiviteter eller publisitet, kjøpesenteret for å spille filmer eller reklame, si farvel til den originale gardinen, enkelt og praktisk.

2023022316455127287

3. Varm om vinteren og kjølig om sommeren

Dimming av forstøvet glass kan blokkere det meste av infrarøde og ultrafiolette stråler, kjølig solbeskyttelse om sommeren og varmekonservering om vinteren. På samme tid, på grunn av laminert film, og etter produksjonstrinn med høy temperatur og høyt trykk i produksjonsprosessen, har den funksjonenherdet glasseksplosjonssikker, og den har egenskapene tilsikkerhetsglass, og glassbitene er ikke lett å falle av og skade.

d0e91ff8-5a54-48db-b675-7cece457d672.gif_{i}xaf

4. Tilpass ulike kontroller etter behov

Kontrollmodusen til det smarte dimmeglasset kan tilpasses i henhold til dine forskjellige preferanser, for eksempel fjernkontrollen. Veggbryter. Lett sans. Stemmekontroll. Mobil APP osv. I tillegg kan frekvensmodulasjonstransformatoren velges for å få den til å gradvis kontrollere dimmeglasset.

I5fxkgNMTGqwCzZ8tXctCA

Legg merke til følgende punkter ved bruk:

1. Ikke utsett deg for solen over lengre tid. Hvis det forstøvede glasset utsettes for sollys i lang tid, vil molekylstrukturen til overflaten sannsynligvis endre seg litt, ogfargen på glassetoverflaten vil sannsynligvis også endre seg. Derfor anbefales det at det forstøvede glasset installeres innendørs, eller noen steder hvor sollys ikke kan være direkte, slik at fordelene med glasset kan beholdes, og integriteten til hele glasset kan opprettholdes samtidig.

2. Omgivelsestemperaturen som brukes må holdes under 50°. Selv om glasset i seg selv har god høytemperaturmotstand, har det intelligente elektrisk styrte dimmende glassmellomlaget spesielle flytende krystallmolekyler, og høytemperaturmotstanden til disse flytende krystallmolekylene er ikke særlig god. Hvis omgivelsestemperaturen er for høy, vil det forårsake viss skade på molekylene til dette stoffet, så det anbefales å holde omgivelsestemperaturen under 50° ved bruk.

3. Ikke senk den i vann. På grunn av behovet for strømjustering under bruk, bør glasset ikke senkes i vann eller komme i kontakt med vann på store områder, ellers vil det true operatørens sikkerhet og skade produktet. Daglig rengjøring, tørk av med et vått håndkle eller avispapir, du kan også bruke rengjøringsmiddel, unngå syre- og alkalisk rengjøring.

432d51c8b397b84a740cb671f5c67ee7be62893f

  • Akjole: NO.3,613Road,NanshaIndustriellEiendom, Danzao Town Nanhai-distriktet, Foshan City, Guangdong-provinsen,Kina
  • Wnettside:https://www.agsitech.com/
  • Tlf: +86 757 8660 0666
  • Faks: +86 757 8660 0611
  • Mailbox: info@agsitech.com

 


Innleggstid: 30. juni 2023